Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

  

Lilla Skärgårdsbageriet on yritykseni ja tavoitteena on tuottaa korkeatasoisia, innovatiivisia ja perinteisin menetelmin valmistettuja tuotteita.
Kerään ja kasvatan osan raaka-aineistani itse. Yhteistyö saaristoalueen metsästäjien, kalastajien ja viljelijöiden kanssa mahdollistaa tuotteissani lähialueen raaka-aineita käytön.

Makumatkoillani kierrän kiinnostavissa ruokakohteissa ja etsin jatkuvasti uusia makuja ja sopivia raaka-aineita. Ihmiset, tarinat ja maut yhdistävät meitä.

Artesaanileipurina ja riistakokkina asun ja työskentelen perheineni keskellä luonnon aarreaittaa. Merien ja metsien saaristossa, puhtaiden raaka-aineiden ja aitojen ihmisten ympäröimänä. Talvikuukausina minulla on ainutlaatuinen mahdollisuus työskennellä kokkina myös lumoavassa Lapissa puhtaiden järvien ja tuntureiden luonnonantimien äärellä. 

                                                                                                                                                        Erja